Voordelen

Het hele seizoen door, 7 dagen in de week.

Met Botenwacht Nederland blijft u varen.
Met een lidmaatschap op Botenwacht Pechhulp bent u verzekerd van technische assistentie bij pech met de boot. Voor slechts 89,- euro per jaar. Reparatie op locatie.

Botenwacht Nederland beschikt over een landelijk netwerk van steunpunten die het hele vaarseizoen van `s morgens 08.00 uur tot `s avonds 21.00 uur voor u klaar staan ! 7 dagen in de week binnen 24 uur! Directe mobiele bootservice door heel Nederland.

Zo hebben we een landelijke dekking steunpunten in de buurt van Groningen tot aan Maastricht, van Vinkeveen tot aan Den Helder. 

Bekijk een compleet overzicht van onze landelijke dekking bootwachters

Slechts 89,- Per jaar

Altijd een bootmonteur in de buurt

Botenwacht Nederland werkt met vele servicepunten die verantwoordelijk zijn voor de pechhulp in de verschillende rayons. Met deze servicepunten zijn waterdichte contracten gemaakt waardoor u gegarandeerd 7 dagen in de week snel wordt geholpen.

Dus ook in de weekenden en tijdens het hoogseizoen wanneer anderen ofwel gesloten zijn of wachtijden van weken hebben om u op locatie te helpen. Bovendien bent u, indien uw vaartuig in deugdelijke staat van onderhoud verkeert per afzonderlijk pechgeval gevrijwaard van de eerste voorrijdkosten en betaalt u niets voor het eerste uur arbeidsloon van de monteur. Dit tot wel 5 afzonderlijke pechgevallen per jaar. Servicepunten liggen maximaal 40 km uit elkaar. Er is dus altijd snel een monteur bij u aan boord. Daarnaast hebben de steunpunten altijd capaciteit genoeg om meerdere pechmeldingen tegelijk te behandelen.

Botenwacht verleent pechhulp aan haar leden door heel Nederland, van de zeehavens, IJsselmeer, Zeeuwse Delta en de Loosdrechtse plassen., tot en met de grote hegge in limburg. Enkel de Waddeneilanden zijn uitgesloten.

Ledenkorting op onderhoud

Bij Botenwacht Nederland kunt u ook terecht voor uw reguliere onderhoud aan uw boot. Voor de reguliere service aan uw motor, stelden wij een aantal vaste pakketten voor u samen tegen vaste prijzen. Motorservice op locatie zonder nacalculatie. Botenwachtleden krijgen korting op de standaard tarieven. Ga naar Botenwacht Onderhoud voor meer info.

Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.