De officiele landelijke pechhulp bij bootpech

Pechhulp voor watersporters door heel Nederland

Pech kan iedereen overkomen. Op dat moment kan je op Botenwacht rekenen; we zijn de Wegenwacht van het water. 7 dagen per week*, door heel Nederland!

Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de officiële pechhulporganisatie die, in geval van pech, direct technische hulp verleent aan watersporters.

 * tijdens het vaarseizoen 7 dagen per week. Kijk hier voor meer info over onze bereikbaarheid.

Slechts 89,- Per jaar

Bekijk hier hoe wij te werk gaan

Dit vinden anderen van de service van Botenwacht

Rob V.
Rob V.
1693650564
Snelle service, ook op zondag!
koos V.
koos V.
1690792677
Aardige mensen en goede service!!!! Verstand van zaken!!! Helemaal top!!!!
Piet B.
Piet B.
1689621925
Begin juli motorpech met onze motorboot Olenda bij de Punt; startprobleem.Botenwacht ingeschakeld en uiteindelijk heel snel 2 accu’s verwisseld door Yacht & Boatservice uit Assen.Door heel snel en afdoende te handelen kon onze vaartuig eigenlijk zonder oponthoud worden vervolgd.Dank aan de Botenwacht en aan Yacht & Boatservice Assen.Piet Bakker - Wolvega
Martin B.
Martin B.
1687773080
Na een motorstoring op het Meppelerdiep heb ik vanuit Genemuiden de Botenwacht ingeschakeld. Na contact met de meldcentrale heeft de Botenwacht een lokale reparateur ingeschakeld (Van den Berg Watersport in Zwartsluis). Deze heeft het probleem snel kunnen verhelpen waardoor wij de volgende dag onze reis konden vervolgen.Prima organisatie!
Menno M.
Menno M.
1687535126
Een super service van de botenwacht, met name top monteur marc verstegen,Hij heeft onze motor een goede service beurt gegeven, en zelf kleine aanpassingen gedaan dat de motor nog beter loopt! En zijn expertise nog gedeeld ook, waar we op moeten letten enz. Al met al chapeau! Zeker een aanrader!! En het mail contact met Martijn de Sonnaville is ook correct en snel verlopen.Mvg. Menno & Petra Meijer.Tot volgend jaar👍
js_loader

Altijd een bootmonteur in de buurt

Botenwacht Nederland werkt met vele servicepunten die verantwoordelijk zijn voor de pechhulp in de verschillende rayons. Met deze servicepunten zijn waterdichte contracten gemaakt waardoor u gegarandeerd 7 dagen in de week snel wordt geholpen.

Dus ook in de weekenden en tijdens het hoogseizoen wanneer anderen ofwel gesloten zijn of wachtijden van weken hebben om u op locatie te helpen. Bovendien bent u, indien uw vaartuig in deugdelijke staat van onderhoud verkeert per afzonderlijk pechgeval gevrijwaard van de eerste voorrijdkosten en betaalt u niets voor het eerste uur arbeidsloon van de monteur. Dit tot wel 5 afzonderlijke pechgevallen per jaar. Servicepunten liggen maximaal 40 km uit elkaar. Er is dus altijd snel een monteur bij u aan boord. Daarnaast hebben de steunpunten altijd capaciteit genoeg om meerdere pechmeldingen tegelijk te behandelen.

Botenwacht verleent pechhulp aan haar leden door heel Nederland, van de zeehavens, IJsselmeer, Zeeuwse Delta en de Loosdrechtse plassen., tot en met de grote hegge in limburg. Enkel de Waddeneilanden zijn uitgesloten.

Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.