De officiele landelijke pechhulp bij bootpech

Pechhulp voor watersporters door heel Nederland

Pech kan iedereen overkomen. Op dat moment kan je op Botenwacht rekenen; we zijn de Wegenwacht van het water. 7 dagen per week*, door heel Nederland!

Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de officiele pechhulporganisatie die directe technische hulp verleent bij pech op het water.

 * tijdens het vaarseizoen 7 dagen per week. Kijk hier voor meer info over onze bereikbaarheid.

Slechts 89,- Per jaar

Bekijk hier hoe wij te werk gaan

Video afspelen

Dit vinden anderen van de service van Botenwacht

Arjan J.
Arjan J.
09:08 30 Mar 22
Fijn dat zij er voor je zijn!
Raymond V.
Raymond V.
16:01 24 Aug 21
Ik heb in de vakantie 2x gebruik mogen maken van de Service van Botenwacht.Hieronder hun vragen en mij zeer goeie ervaring in beide gevallen.PechlocatieDriewegsluis en LemmerHoe was het telefonische contact met de meldkamer?UitstekendWerd u door de meldkamer juist geïnformeerd over de vervolgstappen en vervolgprocedure?UitstekendHeeft u ten aanzien van de Botenwacht meldkamer op- of aanmerkingen (positief of negatief)?Wij hebben in de vakantie van 2021 2x gebruik moeten maken van de Botenwacht en beide keren was dat een hele fijne service. Ook de beide bedrijven hielpen heel netjes.Hoe heeft u het contact met de monteur ervaren?UitstekendWat vond u van de deskundigheid van de monteur ter plaatse?UitstekendHeef u ten aanzien van de pechhulp ter plaatse op of aanmerkingen (positief of negatief)?De heren waren vriendelijk en behulpzaam en hebben ons erg goed geholpen.Heeft Botenwacht aan uw verwachting voldaan ?geheelZou u Botenwacht aanbevelen aan uw kennissen, vrienden of familie met een boot ?JaIndien u verder opmerkingen of tips heeft, horen we dat natuurlijk graag.Top, ga zo door.
peter H.
peter H.
06:07 18 Apr 21
Ik heb heel veel goede dingen gehoord over de BotenWacht.We hebben nu ook een boot gekocht en ons nu ook lid maken .
michel D.
michel D.
07:09 16 Mar 21
Goede service ,dank u Jan
Jules H.
Jules H.
09:37 13 Nov 20
Afgelopen zomer heb ik (helaas) gebruik van uw service moeten maken. Ik ben toen zeer goed en snel geholpen, waarvoor dank!
js_loader

Altijd een bootmonteur in de buurt

Botenwacht Nederland werkt met vele servicepunten die verantwoordelijk zijn voor de pechhulp in de verschillende rayons. Met deze servicepunten zijn waterdichte contracten gemaakt waardoor u gegarandeerd 7 dagen in de week snel wordt geholpen.

Dus ook in de weekenden en tijdens het hoogseizoen wanneer anderen ofwel gesloten zijn of wachtijden van weken hebben om u op locatie te helpen. Bovendien bent u, indien uw vaartuig in deugdelijke staat van onderhoud verkeert per afzonderlijk pechgeval gevrijwaard van de eerste voorrijdkosten en betaalt u niets voor het eerste uur arbeidsloon van de monteur. Dit tot wel 5 afzonderlijke pechgevallen per jaar. Servicepunten liggen maximaal 40 km uit elkaar. Er is dus altijd snel een monteur bij u aan boord. Daarnaast hebben de steunpunten altijd capaciteit genoeg om meerdere pechmeldingen tegelijk te behandelen.

Botenwacht verleent pechhulp aan haar leden door heel Nederland, van de zeehavens, IJsselmeer, Zeeuwse Delta en de Loosdrechtse plassen., tot en met de grote hegge in limburg. Enkel de Waddeneilanden zijn uitgesloten.

Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.