De officiele landelijke pechhulp bij bootpech

Pechhulp voor watersporters door heel Nederland

Pech kan iedereen overkomen. Op dat moment kan je op Botenwacht rekenen; we zijn de Wegenwacht van het water. 7 dagen per week*, door heel Nederland!

Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de officiele pechhulporganisatie die directe technische hulp verleent bij pech op het water.

 * tijdens het vaarseizoen 7 dagen per week. Kijk hier voor meer info over onze bereikbaarheid.

Slechts 89,- Per jaar

Bekijk hier hoe wij te werk gaan

Dit vinden anderen van de service van Botenwacht

Roel van D.
Roel van D.
13:05 08 Jul 22
Onlangs gebruik gemaakt van de tank reiniging door Botenwacht. Ben hier heel tevreden over en over de deskundige manier van werken van de monteur. Was geen makkelijke klus en deze man wist te denken in oplossingen. Top service.p
Jaap P.
Jaap P.
15:54 07 Jul 22
Op een zeer adequate wijze zijn wij geholpen tijdens onze vakantie. Één telefoontje was genoeg om de monteur op de pech plek te krijgen. En er was goed geïnformeerd naar ons pech geval zodat met het juiste materiaal (gaskabel) het euvel kon worden verholpen
maaike B.
maaike B.
17:15 21 Jun 22
De eerste keer een prima ervaring gehad. Echt enorm goed geholpen. De tweede keer was vreselijk, ze kwamen niet toen we pech hadden . De monteur zei dat ik maar naar een plaatselijke garage moest gaan omdat hij het te druk had. Terwijl we met pech aan de kant lagen. Waar betaal ik dan voor?!
Eric H.
Eric H.
18:21 20 Jun 22
Ja hoor, het Amsterdam-Rijnkanaal op, dieseltank vuil, filter dicht, motor pruttelt en slaat uit.. En daar lagen we.. 50 meter uit de sluis, op het drukste kanaal van de wereld.Naar binnen gesleept en aan de kant de Botenwacht gebeld. Die heeft, hoe druk het ook was, een monteur gevonden. Door het filter te vervangen en een leiding schoon te maken, starte de motor weer zodat we weer terug konden komenDe andere dag is Youri teruggekomen om een bypass te maken door een nieuw tankje te instaleren. Nu kunnen we rustig doorvaren naar huis en de tank daar laten reinigen.4 sterren, want het klopt dat de mensen aan de telefoon geen verstand hebben van boten en ze niet kunnen en willen bemiddelen met de aangesloten monteurs.Toch blij dat ik lid was geworden afgelopen jaar en dat ze me snel hebben kunnen helpen.
Ad W.
Ad W.
19:40 08 Jun 22
Het is een soort Anwb maar dan voor boten.
js_loader

Altijd een bootmonteur in de buurt

Botenwacht Nederland werkt met vele servicepunten die verantwoordelijk zijn voor de pechhulp in de verschillende rayons. Met deze servicepunten zijn waterdichte contracten gemaakt waardoor u gegarandeerd 7 dagen in de week snel wordt geholpen.

Dus ook in de weekenden en tijdens het hoogseizoen wanneer anderen ofwel gesloten zijn of wachtijden van weken hebben om u op locatie te helpen. Bovendien bent u, indien uw vaartuig in deugdelijke staat van onderhoud verkeert per afzonderlijk pechgeval gevrijwaard van de eerste voorrijdkosten en betaalt u niets voor het eerste uur arbeidsloon van de monteur. Dit tot wel 5 afzonderlijke pechgevallen per jaar. Servicepunten liggen maximaal 40 km uit elkaar. Er is dus altijd snel een monteur bij u aan boord. Daarnaast hebben de steunpunten altijd capaciteit genoeg om meerdere pechmeldingen tegelijk te behandelen.

Botenwacht verleent pechhulp aan haar leden door heel Nederland, van de zeehavens, IJsselmeer, Zeeuwse Delta en de Loosdrechtse plassen., tot en met de grote hegge in limburg. Enkel de Waddeneilanden zijn uitgesloten.

Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.