De officiele landelijke pechhulp bij bootpech

Pechhulp voor watersporters door heel Nederland

Pech kan iedereen overkomen. Op dat moment kan je op Botenwacht rekenen; we zijn de Wegenwacht van het water. 7 dagen per week*, door heel Nederland!

Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de officiele pechhulporganisatie die directe technische hulp verleent bij pech op het water.

 * tijdens het vaarseizoen 7 dagen per week. Kijk hier voor meer info over onze bereikbaarheid.

Slechts 89,- Per jaar

Bekijk hier hoe wij te werk gaan

Dit vinden anderen van de service van Botenwacht

Elly van B.
Elly van B.
22:04 13 Dec 22
Op hele korte termijn moesten we een monteur hebben die onze boot winterklaar zou maken. Nergens te vinden maar botenwacht kreeg het voor elkaar. Binnen 2 weken alles geregeld. Topmonteur die naast de werkzaamheden ook superadviezen heeft gegeven. Meer dan tevreden👍👍👍
johan B.
johan B.
07:42 20 Sep 22
We zijn zeer goed en deskundig geholpen tijdens onze pech.
Peter S.
Peter S.
17:48 12 Sep 22
Ik ben heel goed geholpen door Botenwacht.Zij hebben de connecties om je gauw weer aan het varen te krijgen.
ben P.
ben P.
17:30 04 Sep 22
Geweldig geholpen, zodat ik mijn vakantie kon voortzetten. Geen stuur meer . Goede vakbekwaamde monteur alles op alles gezet, om het juiste onderdeel te achterhalen, en snel gerepareerd. Botenwacht betekend , dat er altijd een monteur standbay staat. Fijn gevoel.!!
Roel van D.
Roel van D.
13:05 08 Jul 22
Onlangs gebruik gemaakt van de tank reiniging door Botenwacht. Ben hier heel tevreden over en over de deskundige manier van werken van de monteur. Was geen makkelijke klus en deze man wist te denken in oplossingen. Top service.p
js_loader

Altijd een bootmonteur in de buurt

Botenwacht Nederland werkt met vele servicepunten die verantwoordelijk zijn voor de pechhulp in de verschillende rayons. Met deze servicepunten zijn waterdichte contracten gemaakt waardoor u gegarandeerd 7 dagen in de week snel wordt geholpen.

Dus ook in de weekenden en tijdens het hoogseizoen wanneer anderen ofwel gesloten zijn of wachtijden van weken hebben om u op locatie te helpen. Bovendien bent u, indien uw vaartuig in deugdelijke staat van onderhoud verkeert per afzonderlijk pechgeval gevrijwaard van de eerste voorrijdkosten en betaalt u niets voor het eerste uur arbeidsloon van de monteur. Dit tot wel 5 afzonderlijke pechgevallen per jaar. Servicepunten liggen maximaal 40 km uit elkaar. Er is dus altijd snel een monteur bij u aan boord. Daarnaast hebben de steunpunten altijd capaciteit genoeg om meerdere pechmeldingen tegelijk te behandelen.

Botenwacht verleent pechhulp aan haar leden door heel Nederland, van de zeehavens, IJsselmeer, Zeeuwse Delta en de Loosdrechtse plassen., tot en met de grote hegge in limburg. Enkel de Waddeneilanden zijn uitgesloten.

Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.