De officiele landelijke pechhulp bij bootpech

Pechhulp voor watersporters door heel Nederland

Pech kan iedereen overkomen. Op dat moment kan je op Botenwacht rekenen; we zijn de Wegenwacht van het water. 7 dagen per week*, door heel Nederland!

Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de officiële pechhulporganisatie die, in geval van pech, direct technische hulp verleent aan watersporters.

 * tijdens het vaarseizoen 7 dagen per week. Kijk hier voor meer info over onze bereikbaarheid.

Slechts 89,- Per jaar

Bekijk hier hoe wij te werk gaan

Dit vinden anderen van de service van Botenwacht

Zeer vriendelijke telefoniste van de Botenwacht die alles goed heeft uitgelegd.Binnen enkele uren kwam monteur Alex die het probleem met ons koelwater snel had opgelost.
De 1e vaart met net gekochte boot. Pech op de oude Rijn bij Hazerswoude Rijndijk. Na contact met de Botenwacht kwam op 1 april 2024 Martijn de Sonnewille ons helpen. Zijn nuchtere en vriendelijke voorkomen stond ons gelijk aan. Rustig probleem opgespoord diesel aangevuld en filterhuis vervangen. Snel konden wij vol vertrouwen onze reis weer vervolgen van Lisse naar Amersfoort. Dank aan Botenwacht en Martijn de Sonnewille!
Super goed geholpen na motor storing op Amsterdam rijnkanaal.Na hulp te hebben gehad is het probleem niet meer voor gekomen.Raad ook zeker aan om lid te worden.
Snelle service, ook op zondag!
Aardige mensen en goede service!!!! Verstand van zaken!!! Helemaal top!!!!
js_loader

Altijd een bootmonteur in de buurt

Botenwacht Nederland werkt met vele servicepunten die verantwoordelijk zijn voor de pechhulp in de verschillende rayons. Met deze servicepunten zijn waterdichte contracten gemaakt waardoor u gegarandeerd 7 dagen in de week snel wordt geholpen.

Dus ook in de weekenden en tijdens het hoogseizoen wanneer anderen ofwel gesloten zijn of wachtijden van weken hebben om u op locatie te helpen. Bovendien bent u, indien uw vaartuig in deugdelijke staat van onderhoud verkeert per afzonderlijk pechgeval gevrijwaard van de eerste voorrijdkosten en betaalt u niets voor het eerste uur arbeidsloon van de monteur. Dit tot wel 5 afzonderlijke pechgevallen per jaar. Servicepunten liggen maximaal 40 km uit elkaar. Er is dus altijd snel een monteur bij u aan boord. Daarnaast hebben de steunpunten altijd capaciteit genoeg om meerdere pechmeldingen tegelijk te behandelen.

Botenwacht verleent pechhulp aan haar leden door heel Nederland, van de zeehavens, IJsselmeer, Zeeuwse Delta en de Loosdrechtse plassen., tot en met de grote hegge in limburg. Enkel de Waddeneilanden zijn uitgesloten.

Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.