Pannenhilfe für Wassersportler in den gesamten Niederlanden!

Pannenhilfe für Wassersportler in den gesamten Niederlanden

Eine Panne kann jeden treffen. In diesem Moment können Sie sich auf die Botenwacht Nederland, die niederländische Bootspannenhilfe, verlassen. Wir sind die Pannenhilfe auf dem Wasser. 7 Tage die Woche* überall in den Niederlanden!

Die Bootspannenhilfe Niederlande unterstützt seit 2003 Sportbootfahrer, die von einer Panne mit dem Boot betroffen sind. Damit ist Botenwacht Nederland die offizielle Organisation für Pannenhilfe, die im Falle einer Panne auf dem Wasser direkte technische Hilfe leistet.

* Während der Bootssaison 7 Tage pro Woche.

Nur 89,- Pro Jahr

Was andere von uns denken

Roel van D.
Roel van D.
13:05 08 Jul 22
Onlangs gebruik gemaakt van de tank reiniging door Botenwacht. Ben hier heel tevreden over en over de deskundige manier van werken van de monteur. Was geen makkelijke klus en deze man wist te denken in oplossingen. Top service.p
Jaap P.
Jaap P.
15:54 07 Jul 22
Op een zeer adequate wijze zijn wij geholpen tijdens onze vakantie. Één telefoontje was genoeg om de monteur op de pech plek te krijgen. En er was goed geïnformeerd naar ons pech geval zodat met het juiste materiaal (gaskabel) het euvel kon worden verholpen
maaike B.
maaike B.
17:15 21 Jun 22
De eerste keer een prima ervaring gehad. Echt enorm goed geholpen. De tweede keer was vreselijk, ze kwamen niet toen we pech hadden . De monteur zei dat ik maar naar een plaatselijke garage moest gaan omdat hij het te druk had. Terwijl we met pech aan de kant lagen. Waar betaal ik dan voor?!
Eric H.
Eric H.
18:21 20 Jun 22
Ja hoor, het Amsterdam-Rijnkanaal op, dieseltank vuil, filter dicht, motor pruttelt en slaat uit.. En daar lagen we.. 50 meter uit de sluis, op het drukste kanaal van de wereld.Naar binnen gesleept en aan de kant de Botenwacht gebeld. Die heeft, hoe druk het ook was, een monteur gevonden. Door het filter te vervangen en een leiding schoon te maken, starte de motor weer zodat we weer terug konden komenDe andere dag is Youri teruggekomen om een bypass te maken door een nieuw tankje te instaleren. Nu kunnen we rustig doorvaren naar huis en de tank daar laten reinigen.4 sterren, want het klopt dat de mensen aan de telefoon geen verstand hebben van boten en ze niet kunnen en willen bemiddelen met de aangesloten monteurs.Toch blij dat ik lid was geworden afgelopen jaar en dat ze me snel hebben kunnen helpen.
Ad W.
Ad W.
19:40 08 Jun 22
Het is een soort Anwb maar dan voor boten.
js_loader

Sehen Sie sich wie wir arbeiten

Landesweite abdeckung

Botenwacht bietet seinen Mitgliedern in den Niederlanden Pannenhilfe, einschließlich der Seehäfen, des Zeeuwse-Deltas und des IJsselmeers. Nur die Watteninseln sind ausgeschlossen. Die Pannenhilfe besteht aus Reparaturen an unvorhergesehenen plötzlichen technischen Störungen des Antriebs- und/oder Lenksystems Ihres Bootes, die so beschaffen sind, dass Sie nicht weiter fahren können. Wartungsarbeiten werden nicht durch die Pannenhilfe abgedeckt.

Botenwacht Nederland verfügt über ein landesweites Netz von Stützpunkten, die während der gesamten Bootssaison von 9 Uhr morgens bis 21 Uhr abends für Sie bereit stehen! Pannenhilfe 7 Tage die Woche* und innerhalb von 24 Stunden an Bord!

* Während der Bootssaison 7 Tage pro Woche.

Kontaktdetails

Botenwacht Nederland BV
Postbus 524
3700 AM Zeist
Nederland

Informationen: +31 88 011 71 11
Panne melden: +31 88 011 71 71
info@botenwacht.nl

Aangesloten bij
Social media
Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.