Tell-a-Friend

En ontvang een kortingsbon t.w.v EUR 30,-

Voor wie denk jij dat een abonnement bij Botenwacht een uitkomst is? Veel onderweg, zekerheid, gemak of misschien (nog) weinig technische kennis. Voor iedereen is er wel een reden om een abonnement af te sluiten en onbezorgd het water op te gaan!

Als Botenwacht-lid, heb je vast vrienden, buren (in de haven) en familie die ook onbezorgd het water op willen. Vertel deze mensen over Botenwacht! Op het moment dat ze zich aanmelden voor het lidmaatschap, ontvang jij als ambassadeur van Botenwacht een kortingscode voor de webshop van Boottotaal.nl t.w.v. EUR 30,-!

Vergeet niet dat ze bij aanmelding jouw naam en lidnummer vermelden. Alleen dan weten we naar wie we de kortingsbon toe moeten sturen.

Voorwaarden:

  • Aanmelden kan tot 10 juni 2024.
  • Alleen Botenwacht-leden met een actief abonnement hebben recht op de kortingsbon van Boottotaal.
  • Het vaartuig dient in deugdelijke staat te verkeren op moment van aanmelden. Reeds aanwezige mankementen vallen niet onder de dekking van Botenwacht.
  • Deze aanbieding geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen of voor “friends” die in 2023 of 2024 al lid zijn (geweest).

Aanmelden kan via www.botenwacht.nl/lid-worden.

Lees ook eens

Vervangen dieselfilter

Vervangen van het dieselfilter:Handig stappenplan! Als bootbezitter weet je dat het onderhouden van je boot essentieel is voor probleemloze vaartochten. Een van de aandachtspunten is

Lees meer

Vlag etiquette

Vlaggen waren en zijn van grote betekenis voor de scheepvaart. Met vlaggen konden de schepen, voor het radiotijdperk, met elkaar communiceren en bekend maken onder

Lees meer
Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.