HISWA RAI TREKT WEER MINDER BEZOEKERS

Ook ondanks een nieuwe opzet is Hiswa in de Rai er niet in geslaagd om de neerwaartse tendens van de afgelopen jaren te doorbreken. Waar de ooit zo populaire watersportbeurs in het verleden nog makkelijk meer dan 60.000 bezoekers trok, bezochten afgelopen editie nog zo’n 35.000 bezoekers de watersportbeurs in Amsterdam. Dat zijn weer 5.000 bezoekers minder dan in 2016.

Positief is wel dat het publiek zeer serieus was en dat leidde uiteindelijk toch tot tevredenheid bij de ruim 250 exposanten. Een enquete wees uit dat 13 % van de bezoekers daadwerkelijk voornemens is om een aanschaf van meer dan € 10.000 te doen. Een eerste rondje langs belangrijke exposanten laat zien dat er ook daadwerkelijk meer boten zijn verkocht dan vorig jaar. Daarnaast werd de beurs door meer jeugd bezocht. Een belangrijk gegeven want door vergrijzing dreigt de watersport een grote groep te verliezen. Een nieuwe generatie staat gelukkig op.

De HISWA Amsterdam Boat Show is een groot jaarlijks terugkerend watersportevenement in Nederland, met honderden boten (tot ca. 10 meter) en een compleet aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot en watersporter. De beursvloer is overzichtelijk ingedeeld in zeven verschillende watersportwerelden, zodat de bezoeker na een bezoek aan de HISWA klaar is voor de start van het nieuwe watersportseizoen. Volgend jaar vindt de HISWA Amsterdam Boat Show plaats van woensdag 7 t/m zondag 11 maart 2018 in RAI Amsterdam.

Lees ook eens

Ken de vaarregels

De vaarregels vind je in hoofdstuk 6 van het Binnenvaartpolitiereglement. Varen doe je Samen heeft ze in algemene zin op een rij gezet. De vaarregels en

Lees meer

Onweer op het water

Onweer en met de boot op water: dit moet je (niet) doen! Verreweg de meeste mensen die een dagje het water op willen controleren eerst

Lees meer
Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.