BOTENWACHT CLEANING & ONDERHOUD NU MET ACHTERAF BETALING.

Een aantal jaren geleden introduceerden wij het Botenwacht onderhoud concept.
Naast onze bekende landelijke pechhulp kunt u sinds die tijd ook bij ons terecht voor het reguliere onderhoud en bootcleaning van uw trots. Maar we gaan het u nu nog makkelijker maken.

Botenwacht onderhoudTot op heden kon u via de site onderhoud www.botenwacht-onderhoud.nl uw reguliere motorservicebeurt bestellen en direct online betalen. We hebben echter gemerkt dat veel mensen deze vorm van vooruit betalen een te hoge drempel vinden, ook al wordt de dienst op zich over het algemeen als zeer nuttig en prettig ervaren. We hebben de modules dan ook aangepast. U kunt de gewenste servicebeurt nu online aanvragen.

Botenwact bootcleaningU krijgt daarna een offerte. Deze offerte kunt u bekrachtigen. Daarna wordt de service op locatie uitgevoerd en u betaalt pas na uitvoering. Gewoon op rekening. Online bestellen, achteraf betalen dus ! Dit geldt zowel voor de servicebeurten als voor de bootcleaning. U heeft keuze uit meerdere pakketten tegen vaste prijzen. Service op locatie zonder nacalculatie. Geinteressereerd ? Kijk dan eens op www.botenwacht-onderhoud.nl

Lees ook eens

Ken de vaarregels

De vaarregels vind je in hoofdstuk 6 van het Binnenvaartpolitiereglement. Varen doe je Samen heeft ze in algemene zin op een rij gezet. De vaarregels en

Lees meer
Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.