20% KORTING OP WINTERPRODUCTEN

Wellicht zijn we er al vroeg bij met onze aanbieding op producten voor het winterklaarmaken maar dit komt mede omdat de aangeboden brandstofadditieven het beste werken als deze nu al worden toegevoegd zodat ze door uw gehele brandstofsysteem gaan. Zoals u intussen weet is de zeer beperkte houdbaarheid van de moderne brandstoffen een bron van ellende, elk jaar weer aan begin van het vaarseizoen. Dit is echter makkelijk te voorkomen door zowel diesel als benzine op de juiste wijze te conserveren tijdens de winterstallingsperiode. Dit doet men door additieven aan de brandstof toe te voegen.

Daarom nu in de aanbieding met 20% korting :

Bardahl BDC bij BotenwachtBardahl BDC Dieselconditioner.
-Vocht reducerend
-Voorkomt bacteriegroei
-Verlengt de houdbaarheid
-Stolpunt verlagend (tot -30 C)
-Verhoogt het cetaangehalte
-Schonere verbranding
-Schonere verstuivers
-Verbeterde smering


Bardahl BDC is te verkrijgen in flacons van 100 ml en in blikken van een liter.
Tijdens de winterstalling wordt 2 liter BDC op 1.000 liter diesel als mengverhouding geadviseerd. Voeg de BDC voor de winterstalling toe en laat de motor een poosje draaien zodat de BDC door heel het brandstofsysteem gaat. Bestel Bardahl BDC hier.

Houdbaarheid benzine vergroten.Bardahl Benzinestabilisator.
-Verminderde uitdamping (condensvorming)
-Verlengd de houdbaarheid met 24 maanden
-Voorkomt de oxidatie van de brandstof
-Voorkomt vergomming
-Smeert kleppen en zetels
-Voorkomt verlies aan kwaliteit
-Reinigt carburateur en leidingen
-Geschikt voor 2-takt en 4-takt


Bardahl Benzinestabilisator wordt geleverd in een flacon van 250 ml en is voorzien van een doseerdop die de juiste mengverhouding weergeeft. Elke flacon is goed voor 250 liter benzine. Voeg de stabilisator toe voor de winterstalling en laat de motor een poosje lopen zodat de stabilisator door heel het brandstofsysteem gaat. Belangrijk: Laat de carburateur uiteindelijk drooglopen. Dit kunt u doen door het benzinekraantje dicht te draaien of de koppeling van uw externe tank los te halen. De motor slaat dan vanzelf af als de carburateur leeg is. Zo begint u het nieuwe seizoen met een schone carburateur. Bestel Bardahl Benzinestabilisator hier.

Anti vries bij Botenwacht NederlandTalamex Anti Vries.
Voor de winterstalling moeten belangrijke systemen aan boord worden beschermd tegen vorstschade. Dit doet men met anti vries. Ons product is kant en klaar, niet giftig en is dan ook geschikt voor de motor, het drinkwatersysteem en het sanitair. De anti vries beschermd tot temperaturen van -45 C.
Bestel de anti vries hier.

Lees ook eens

Onweer op het water

Onweer en met de boot op water: dit moet je (niet) doen! Verreweg de meeste mensen die een dagje het water op willen controleren eerst

Lees meer

Rotte eierenlucht?

Rotte eierenlucht aan boord? GA NAAR BUITEN! Ruik je ineens een rotte eierenlucht in of om je boot? Ga dan DIRECT naar buiten en neem

Lees meer

Onderhoud Dieseltank

Reinig de dieseltank elke paar jaar en voorkom problemen De dieseltank van je boot vraagt om periodiek onderhoud. In de praktijk zien we dat problemen

Lees meer
Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.