Die offizielle nationale Pannenhilfe im Falle einer Bootspanne

Pannenhilfe für Wassersportler in den gesamten Niederlanden

Eine Panne kann jeden treffen. In diesem Moment können Sie sich auf die Botenwacht Nederland, die niederländische Bootspannenhilfe, verlassen. Wir sind die Pannenhilfe auf dem Wasser. 7 Tage die Woche* überall in den Niederlanden!

Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de officiële pechhulporganisatie die, in geval van pech, direct technische hulp verleent aan watersporters.

 * Während der Bootssaison 7 Tage pro Woche. Hier finden Sie weitere Informationen zu unserer erreichbarkeit.

Nur 89,- Pro Jahr!

Sehen Sie sich wie wir arbeiten

Dit vinden anderen van de service van Botenwacht

Bootpech, elke bootbezitter maakt het mee tijdens het varen, dit op de meest ongepaste momenten. Gelukkig was ik aangesloten bij Botenwacht Nederland BV. Onmiddellijke ondersteuning en hulp. Meer moet dat niet zijn. Dat verdient van mij een 10 op 10. Groetjes van motorboot ERROL.
Perfect geholpen door de Botenwacht en de monteur. We zijn erg blij dat we al jaren lid zijn van de Botenwacht. Zeer aan te bevelen.!!
Als is het nog zo druk op het water doen ze bij Botenwacht hun uiterste best om je te helpen. Bij ons kwam de monteur ‘s avonds na 8 uur nog langs om het probleem op te lossen. Bedankt voor de goede service !!!
Probleem in het electrisch start circuit.Dezelfde middag kwam er een monteur langs en de storing in een uur verholpen.Grote klasse, aanrader!
Na motorstoring in Friesland de botenwacht gebeld. Ik was nog maar 2 maanden lid. Prima te woord gestaan en de hulp eas er binnen anderhalf uur. Monteur Alex uit Akkrum hielp ons erg deskundig en snel na een paar metingen bleek de plusdraad van de startmotor gebroken van de kabelschoen. Dit was snel hersteld waarna wij weer konden genieten van onze vakantie. Wij zijn erg tevreden over de botenwacht . Vrienden van ons zijn ook meteen lid geworden. Alfred Nieuwenhuijse
js_loader

Immer ein Mechaniker in der Nahe

Die Bootspannenhilfe Niederlande arbeitet mit vielen Servicepunkten, die für die Pannenhilfe für Boote in den unterschiedlichen Bezirken verantwortlich sind. Mit diesen Servicepunkten wurden Vereinbarungen getroffen, durch die Ihnen garantiert, 7 Tage in der Woche, direkt geholfen wird.

Also auch an den Wochenenden und während der Hochsaison, wenn andere entweder geschlossen oder zu beschäftigt sind, um direkt auszurücken und Ihnen vor Ort zu helfen. Zudem sind Sie (vorausgesetzt, dass Ihr Fahrzeug sich in ordentlichem Wartungszustand befindet) vor den Anfahrtskosten gefeit und zahlen bei bis zu 5 einzelnen Pannenhilfenleistungen nichts für die erste Stunde der Pannenhilfe (Ersatzteile ausgenommen). Die Stützpunkte liegen maximal 40 km voneinander entfernt. Somit ist jederzeit schnell ein Monteur bei Ihnen an Bord.

Botenwacht verleent pechhulp aan haar leden door heel Nederland, van de zeehavens, IJsselmeer, Zeeuwse Delta en de Loosdrechtse plassen., tot en met de grote hegge in limburg. Enkel de Waddeneilanden zijn uitgesloten.

Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.