Motorpech boot in {{mpg_plaatsnaam}}

Heeft u motorpech met uw vaartuig in of rondom {{mpg_plaatsnaam}}? Botenwacht Nederland helpt u snel met technische hulp.

Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders in {{mpg_plaatsnaam}} op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de officiele pechhulporganisatie die directe technische hulp verleent bij pech in {{mpg_plaatsnaam}}. 7 dagen in de week, ook landelijk door heel Nederland.

Botenwacht verleent pechhulp aan haar leden door heel Nederland, van Friesland tot Zeeland en Limburg, van Appingedam tot Eijsden en {{mpg_volgende}}. Enkel de Waddeneilanden zijn uitgesloten. Pechhulp bestaat uit reparatie aan onvoorziene plotselinge technische storingen aan voortstuwing en/of stuurinrichting van uw vaartuig welke van dusdanige aard zijn dat u niet meer verder kunt varen. Onderhoudswerkzaamheden vallen niet onder pechhulp.

Met botenwacht pechhulp blijft u varen in {{mpg_plaatsnaam}}

Wist u dat het  via de “reguliere weg”,  tijdens het vaarseizoen niet ongebruikelijk is dat u tot wel drie weken moet wachten op technische assistentie bij pech op het water?

Met een abonnement op Botenwacht bent u verzekerd van een landelijke mobiele botenservice indien u wordt getroffen door pech met de boot. Reparatie op locatie en in veel gevallen gratis want als u uw schip netjes heeft onderhouden maar u krijgt toch pech op het water dan vergoedt Botenwacht per afzonderlijk pechgeval ook nog eens de voorrijdkosten van de monteurs en het eerste uur arbeidsloon ! Deze kosten zitten in dat geval bij uw jaarcontributie van € 89,- inbegrepen. U betaalt slechts de onderdelen. Zo profiteert u niet alleen van de zekerheid van snelle technische hulp bij bootpech maar ook nog eens van de financiële voordelen die een lidmaatschap van Botenwacht Nederland u bieden.

Botenwacht beschikt over een landelijk netwerk van steunpunten, ook in {{mpg_plaatsnaam}},  die het hele vaarseizoen van `s morgens 08.00 uur tot `s avonds 21.00 uur voor u klaar staan! Pechhulp 7 dagen in de week en binnen 24 uur!

Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.