Workshop dieselinstructie

Dieselinstructie organiseren?

Het vaarseizoen is begonnen, de temperaturen stijgen en dus nodigen de wateren weer uit om lekker te gaan varen. Bij diverse verenigingen en jachthavens begint het drukker te worden. Veel booteigenaren zijn al vroeg bezig om hun boot klaar te maken voor het nieuwe vaarseizoen. Waar moet je echter op letten en wanneer moet wat vervangen worden? Dat leren wij je graag in onze workshop!

Pech met de boot

We zien dat niet iedereen het geluk heeft dat er vrijwel niets aan de boot gedaan hoeft te worden en het is erg vervelend wanneer je te maken krijgt met pech of een storing. Als je zelf een goede basiskennis hebt van de motor, dan kun je diverse storingen zelf herkennen, verhelpen en in de toekomst voorkomen. Wij helpen je hiermee graag op weg.

Workshop voor booteigenaren

In samenwerking met het Watersportverbond heeft Botenwacht Nederland een workshop samengesteld voor booteigenaren die meer willen leren over de motor, de technische installaties en de meest voorkomende problemen hiermee. Deze workshop helpt je om meer uit je vaarseizoen te halen. Waterrecreatie is onlosmakelijk verbonden met het doen van werkzaamheden en het voeren van onderhoud aan je boot. Als je zelf weet hoe je bepaalde problemen kunt oplossen, kan je meer genieten van je tijd op het water!

Tijdens de workshop leer je bijvoorbeeld problemen veroorzaakt door een verstopt brandstoffilter of een versleten impeller te verhelpen. Begint de V-snaar ineens te piepen? Jij weet precies wat je daaraan moet doen wanneer jij de workshop hebt gevolgd! Het komende seizoen wordt de workshop aangeboden in diverse jachthavens door heel Nederland. Wil jij een dieselinstructie op jouw jachthaven organiseren? Wij verzorgen dit graag voor jou! Neem contact met ons op.

Video van de workshop

Onderstaande video biedt een impressie van de bijeenkomst op WV Lelystad, waarbij de instructie door Martijn Heere, monteur en eigenaar van Sloepned, werd verzorgd. Wil jij meer weten over de workshop? Heb je interesse in de workshop zodat jij zelf ook diverse storingen kunt verhelpen? Neem dan contact met ons op!

Lees ook eens

Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.