Jachtmakelaar

Als jachtmakelaar wil je jouw klanten een zo compleet mogelijke service aanbieden. Klanttevredenheid en een fijn vaargenot is immers alles, ook voor de jachtmakelaar. Natuurlijk wil je met nieuwe booteigenaren niet praten over pech, maar pech zit soms in een klein hoekje.

Botenwacht verzorgt pechhulp voor watersporters door heel Nederland. Het is belangrijk dat watersporters zorgeloos het water op kunnen, zodat zij eindeloos van de watersport kunnen genieten, zoals dat hoort. Is er toch pech met de boot? Onze ervaren monteurs staan tijdens het vaarseizoen 7 dagen per week klaar voor onze leden, en de meldkamer is 24/7 bereikbaar. Een service waar jouw kopers op kunnen vertrouwen. Als jachtmakelaar kun jij deze service aan je klanten aanbieden. Hiervoor ben je bij Botenwacht aan het juiste adres, dé Wegenwacht van de watersport.

Bij de aankoop van een auto is het in ons land vrij normaal dat de verkoper een bepaalde periode pechhulp aanbiedt aan de koper. Het is een extra stukje garantie, een stukje zekerheid. Waarom is dit niet even normaal in de botenwereld? Wij zijn van mening dat dit heel gewoon zou moeten zijn. Daarom bieden wij jachtmakelaars de mogelijkheid om een vergelijkbare service aan te bieden aan bootkopers.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanbieden van een kennismakingsabonnement van Botenwacht aan jouw klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren je graag.

Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.