Aanmelden zakelijk

Aanmelden zakelijk lidmaatschap

Via onderstaand formulier kan u een boot aanmelden voor het zakelijk lidmaatschap van Botenwacht Nederland.

  • Het lidmaatschap bedraagt EUR 75,- excl. BTW per jaar per boot.
  • Minimale tarief voor de inzet van een monteur is EUR 175,- excl. BTW.
  • Botenwacht kan enkel ingezet worden voor “pech onderweg”. Dat wil zeggen: onvoorziene plotselinge technische storingen aan voortstuwing en/of stuurinrichting van het vaartuig. Storingen zijn van dusdanige aard dat de boot niet verder kan varen of dat het onverantwoord is om verder te varen.
  • Botenwacht pechhulp kan niet benaderd worden voor “comfort” problemen tijdens de huurperiode. Voor onderhouds gerelateerde zaken kan de eigenaar of verhuurder contact opnemen met Botenwacht op nummer 088 – 011 7100 
  • De meldkamer van Botenwacht kan enkel gebeld worden door de eigenaar of verhuurder van de boot en niet door de huurders.

Het vaartuig dient in deugdelijke staat te verkeren op moment van aanmelden. Reeds aanwezige mankementen vallen niet onder de dekking van Botenwacht.

Boot

Motor

Contactgegevens

Uw vaartuig dient in deugdelijke staat te verkeren op moment van aanmelden. Reeds aanwezige mankementen vallen niet onder de dekking van Botenwacht.

Beste gebruiker,

Vul onderstaande gegevens in als u in de toekomst uw factuur digitaal wenst te ontvangen en zo bij te dragen aan een beter milieu.